Anak Kecil Anda Obses Dengan Gajet?

Kurangkan masa anak anda dengan gajet,

luangkan masa mereka dengan majalah prasekolah terkini,

MAJALAH AWAL

MAJALAH AWAL TERBAIK UNTUK ANAK ANDA KERANA…

MENGHIBURKAN

Anak-anak terhibur melalui pelbagai isi kandungan bertema dan aktiviti yang menarik. Tema berbeza diperkenalkan dalam setiap isu.

KEMAHIRAN BERFIKIR ARAS TINGGI (KBAT)

Anak-anak berkemahiran untuk berfikir melalui isi kandungan yang mampu mencetus daya pemikiran anak menjadi lebih kritis, kreatif dan inovatif.

BERAKHLAK

Anak-anak lebih berakhlak dan mampu membezakan antara yang baik dengan buruk melalui aktiviti yang mengambil kira tahap perkembangan mereka.

MAJALAH AWAL MEMBENTUK…

Kemahiran Literasi

Perkembangan Kreativiti

Perkembangan Akhlak

Aktiviti Minda Cerdas

"Majalah AWAL disusun mengikut peringkat usia anak dan sesuai digunakan bagi pembelajaran di tadika. Isi kandungan majalah adalah berdasarkan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan dan dipersembahkan dalam bentuk cerita dan aktiviti yang merangsang kemahiran berfikir anak. Majalah AWAL adalah satu bahan tambahan mengajar yang amat sesuai dimiliki oleh anak-anak di tadika"

Dr. Zainiah Mohamed Isa

Pusat Penyelidikan Perkembangan Kanak-kanak Negara, UPSI

"Dapat saja majalah AWAL, murid-murid terus bertanya, “Kali ni kita nak buat apa, teacher?” Semua tak sabar hendak mencuba aktiviti yang ada dalam majalah seperti eksperimen, resipi dan kraf. Ibu bapa juga terlibat sama dalam proses pengajaran sebab murid akan bawa balik majalah ke rumah untuk dibuat bersama ibu bapa. Alhamdulillah, perkongsian mendidik ini menjadi Berjaya dengan sokongan ibu bapa."

Puan Fatimah Syam

Pengusaha Tadika Aura Khalif

BELI SEKARANG & DAPATKAN DISKAUN 10%

Masukkan kod MAJALAH10 semasa membuat pembayaran. (Diskaun hanya layak untuk sekali pembelian sahaja).

MAJALAH AWAL

Mendidik Anak Kritis, Kreatif & Inovatif